Om

Bloggen skrivs av Stefan Kärvling, Vänersborg.

Stefan var SO-lärare och arbetade på Sjukhusskolan BUP, NÄL i Trollhättan fram till sin pensionering 31 aug 2019. Tidigare undervisade han på Dalboskolan i Frändefors i över 30 år. Stefan är politiskt aktiv i Vänsterpartiet och ordinarie ledamot i kommunfullmäktige och barn- och utbildningsnämnden samt ersättare i kommunstyrelsen och Kunskapsförbundet Väst.

Intressen förutom politik är bland annat idrott och musik.

Äter LCHF sedan oktober 2010.

Om du gillar det jag skriver så kan du väl ge ett bidrag till ”Ingen Människa är Illegal” (klicka här):

 • Pg 54969-4
 • Bg 683-3875
 • Swish: 12 33-88 17 52

Du kan kontakta Stefan på:

karvling@hotmail.com

 1. Ononym undrare
  6 augusti, 2017 kl. 20:36

  Hur ser Barn och utbildningsnämnden på att samhällsbyggnadsförvaltningen (fastighetsenheten) inte har personal efter de ‘massavhopp’ som skett i höst, vilket i sin tur påverkar de projekt som skall ske på skolor, förskolor och annat? Det lär både bli förseningar men även betydligt dyrare än beräknat.

  /anonym undrare

 2. 21 november, 2014 kl. 12:13

  Hej Stefan!
  Det är trevligt att du skriver om Välfärdspartiet men när du gör det, snälla, använd vår nya logo. Vi har sedan i maj en ny grafisk profil och loggan finns både på vår hemsida, facebook och twitter.
  Tack!

  /Isabell Bergman

 3. 7 december, 2011 kl. 20:40

  Jag äter också LCHFkost + ett dagligt kosttillskott av biologiskt magnesium – sedan ca två år tillbaka – och är p g a det nu frisk som en nötkärna – trots mina 70 år på nacken.

  Konstigt att jag överlevde mitt tidigare ofantliga normalkosttuggande under så många år därföre – men det gjorde jag ju. Men fan vad urdåligt jag då mådde under på tok för mååånga år :!:

 4. 26 juni, 2011 kl. 16:28

  Hej Stefan,

  Om du gillar kombinationen mat och politik så vill jag tipsa om http://www.kostdemokrati.se där jag just lagt upp ditt upplägg om LCHF. En webbplats som baseras på vetenskap och beprövad erfarenhet, där partibeteckning på kepsen spelar mindre roll.

  Nu jobbar vi på att rädda Sveriges Konsumenter i Samverkan, en historia där verkligheten överträffar dikten. Läs om tjänstemännens ”fulspel” bakom kulisserna.

  Vi jobbar också på ett alternativ till Gastric Bypass operation. Oklokt att skära sönder magen på en patient i timman när LCHF finns.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: