Hem > Gläntan, Välfärdspartiet > Upp till bevis Morgan Larsson!

Upp till bevis Morgan Larsson!

Morgan Larsson, ordförande i Välfärdspartiet, har en debattartikel i TTELA idag. Den handlar om Gläntan… Igen.

sandlada2Morgan Larsson sitter fortfarande i sandlådan och tjurar. Han tycker inte om att han och hans parti har fått kritik för att de har varit med om att lägga ner Gläntan. Morgan Larsson kastar därför stora nävar sand på Socialdemokraterna och Vänsterpartiet som han anser har drivit en kampanj mot Välfärdspartiet med argument som:

”…innehöll båda sakfel och lögner, allt i syfte att medvetet förvanska sanningen för att få egna röster på Välfärdspartiets bekostnad.”

Nu har väl inte Välfärdspartiet så där jättemånga röster som Socialdemokraterna och Vänsterpartiet kan ta. Partiet är inte riktigt så stort som Morgan Larsson vill tro…

Det förvånar att Morgan Larsson i sin debattartikel inte helt enkelt berättar för vänersborgarna vad sakfelen och lögnerna består i. Det hade ju varit enkelt och då hade allt varit löst. Då hade alla sett hur Morgan Larsson hade beslagit socialdemokrater och vänsterpartister med lögner. Och sakfel. Det hade bara varit att erkänna. Och skämmas.

Men det gör inte Morgan Larsson. Och det har han inte heller gjort vid ett enda tillfälle. Skälet till det är enkelt. Det finns inga lögner och sakfel i den kritik som har riktats mot Välfärdspartiet…

Morgan Larsson vill bara få vänersborgarna att tro det – och tycka synd om stackars Välfärdspartiet.

tjuvMen Morgan Larsson i sin sandlåda går ännu längre… Han tycker att kritiken mot honom och Välfärdspartiet har varit brottslig.

Morgan Larsson skriver:

”Man var inne på brottsbalksbrottet förtal genom att utsätta några av partiets representanter för ”andras missaktning”…”

polisDet är inte bara hotfullt – det är allvarliga anklagelser som Morgan Larsson framför. Särskilt som Morgan Larsson också är polis.

Jag tycker att Morgan Larsson måste stå upp för sina anklagelser – och polisanmäla den kritik som han tycker är brottslig. Då får en åklagare ta hand om fallet och en domstol, möjligtvis, avgöra frågan.

pudel2Eller också får Morgan Larsson göra en pudel och ta tillbaka anklagelserna…

Det går inte för sig att kasta ur sig sådant här. Det går inte för sig att insinuera och sprida rykten på TTELA:s ”ledarplats”.

För visst innebär det att Morgan Larsson själv utsätter andra för missaktning…?

Morgan Larsson måste sluta med alla sina obelagda påståenden. Morgan Larsson måste börja med att hålla sig till fakta.

.

PS. Marie Dahlin har också skrivit ett ”svar” till Morgan Larsson (se här) – som hon kallade ”Upp till bevis Morgan!”. Nästan samma rubrik som jag. Marie var först!

PPS. Vänsterpartiet har skrivit ett mer officiellt svar på Morgan Larssons debattartikel. Den kan du läsa här.

  1. Pontus
    24 januari, 2014 kl. 17:23

    ”Den största tillgången för god demenssjukvård är personalen. Väggar och tak är det inte så ­noga med, miljön får gärna vara lite gammalmodig, bara personalen är tillräcklig och välutbildad.

    Tyvärr har utvecklingen gått åt fel håll. Vår minnesvärd Sven Wollter brukar hävda att kommunerna säljer ut demens- och ­äldrevården till den som betalar minst! Våra patienter har oftast svårt att föra sin egen talan och dessutom är många ensamstående utan anhöriga och därmed helt beroende av personaltät­heten och utbildningsnivån hos personalen. Det är ju självklart att man i en hårt konkurrens­utsatt marknad drar ner på personalen – allt för profitens skull ­eller besparingar för att finansiera annat.

    Många svårt demenssjuka har ett lika stort vårdbehov som det lilla nyfödda barnet, men synen bland beslutsfattarna om vårdbehovet för demenssjuka är ­cynisk och illavarslande för framtida generationer.”

    http://www.aftonbladet.se/debatt/article18230499.ab

    Gilla

  2. Pontus
    22 januari, 2014 kl. 21:03

    Tycker faktisk synd om Morgan, han förstod nog aldrig hur cyniska borgarna kan vara. De gav han en nitlott.

    Hur renoverar eller bygger sig ett hus om man är privatperson? River man sitt hus och flyttar ut med barnen i ett tält i trädgården och sedan börjar leta pengar?

    Jag hade nog sparat eller lånat först så jag vet att jag kan bygga ett nytt hus så man slipper bo i trädgården tills efter valet då någon med samvete skakar fram pengar åt en?

    Barnen i det här fallet är dementa personer. Var är överförmyndaren för den här kommunen?

    Gilla

  1. No trackbacks yet.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.