Hem > P4 Väst > Intervjuad av P4 Väst

Intervjuad av P4 Väst

Det är inte varje dag man blir uppringd av P4 Väst och blir tillfrågad om man vill ställa upp för en intervju. Det har aldrig hänt mig – förrän förra veckan då Marcus Gorne från “Förmiddag i P4 Väst” ringde och frågade.

Gorne berättade lite, med betoning på lite, hur han hade tänkt. Jag vågade inte tacka ja direkt, utan bad om någon dags betänketid. Under denna tid lyssnade jag på tidigare intervjuer som han hade gjort med politiker. De var ganska “oskyldiga”, Marcus verkade ”snäll”. Så när han ringde någon dag senare så hade jag bestämt mig. Jag tackade ja.

Så idag var det dags.

Det var lite nervöst, det ska erkännas. Sömnen var lite orolig. Jag var tämligen osäker på vad han skulle fråga. Men jag tänkte att jag svarar inte på frågor om jag inte vill… Det kom dock inga sådana frågor.

Men varför vill man som fritidspolitiker bli intervjuad? Självklart var jag lite smickrad över att Marcus Gorne ringde just mig. Det finns ju ganska många andra mer eller mindre kända politiker i Vänersborg. Orsaken var vad jag förstod att han hade uppmärksammad min blogg. Och den är jag ju ganska stolt över. Det är ju bloggandet jag sysslar med på min fritid… Och så kanske det också kunde bli lite reklam för vänsterpartiet…

Det blev ganska många frågor kring bloggandet, och vem vet – kanske hittar ännu fler politiskt intresserade vänersborgare vägen till bloggen… Man kan ju hoppas.

Intervjun handlade förutom bloggandet också om mitt första möte med Jonas Sjöstedt, mina intressen för schack, musik, fotboll och bandy. Det blev även en del mer personliga frågor. Och så fick jag önska en låt. Skulle jag välja Pink Floyd, Rammstein, Genesis, Metallica eller… Det blev Nightwish och bandets cover på “Phantom of the Opera”. (Tyvärr dock inte live-versionen.)

Du kan höra intervjun på “Förmiddag i P4 Väst” (klicka på länken; 1.35,50 minuter in i programmet. Intervjun slutar 1.58,15 efter avbrott för en extrasändning och mitt musikval).

Det blev en ganska bra intervju. Tack Marcus Gorne!

Kategorier:P4 Väst
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: