Hem > Personligt > Blogga – något för mig?

Blogga – något för mig?

Före valet började jag lite smått att blogga. Det blev en slags politisk blogg. Efter ett tag började jag tröttna. Däremot blev det en hel del skrivet på Facebook. Kanske skulle jag återuppta bloggandet… Det har ju hänt en del sen sist. Det har varit val.

V-logga

Vi i Vänsterpartiet i Vänersborg mer än dubblerade våra röster. Det innebar att vi nu har 8 mandat i fullmäktige jämfört med 4 förra perioden. Kanske skulle det här vara något att blogga om – hur vi i V fortsätter vår oppositionspolitik men med förnyad styrka och mot en ny majoritet. Hur denna majoritet ska se ut är det ingen som vet i denna stund. Det enda vi kan vara säkra på är att V inte kommer att ingå i någon majoritet.

Vi får se. Jag ser att jag avslutade bloggandet med mitt överklagande till Förvaltningsrätten. Förvaltningsrätten i Göteborg hade tänkt ta ärendet den 18 oktober men nu blir det den 15 november som gäller. Målet kommer att prövas i en nämnd bestående av en  juristdomare och två särskilda ledamöter med kompetens inom kommunal och landstings juridik.

Jag återkommer.

Kategorier:Personligt
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: