Hem > Allmänt Vänersborg > Drömgränsen uppnådd!

Drömgränsen uppnådd!

200000Drömgränsen är uppnådd! Redan ett halvår före valet.

Idag, lördagen den 29 mars kl 08:27, klickade en person på min blogg för tvåhundratusende gången. Det var för att läsa bakgrunden till Magnus Larssons polisanmälan mot kommunen. (Se ”Vänersborgs kommun polisanmäld av Magnus Larsson i Sikhall!”.) Det var dock inte Gunnar Lidell (M) eller Lena Eckerbom Wendel (M) som klickade. De läser inte min blogg.

200.000 är en otrolig siffra! Det var inget jag kunde drömma om när jag satte igång skrivandet en gång i tiden, någon månad efter det förra valet. Så vad ska jag göra nu – sluta skriva? Eller fortsätta, inspirerad av de höga besökstalen? Ett enkelt val. Jag fortsätter… Naturligtvis.

Nästa mål är att få Lidell och Eckerbom Wendel att börja läsa….   ;)

bloggrekordIdag slogs för övrigt också två andra rekord. (Vilken bloggdag!) I skrivande stund har 1.612 personer klickat på min blogg. Det är redan rekord, fast dagen inte är riktigt slut än.

Det är också 1.214 unika personer (olika IP-adresser) som har hittat till bloggen idag. (Den lilla blå stapeln på bilden representerar gårdagens bloggstatistik, ”bara” 663 visningar och 420 unika besökare…)

  1. Roy Andersson
    30 mars, 2014 kl. 00:10

    Stefan, du företräder ett parti som har 5-10 % på riksplanet och det finns inga yttre faktorer som säger att ni skulle ha mer i vår kommun. Men det lär ni nog få av flera skäl och din blogg är en av dessa. Dels är den överlägset bra samtidigt som övriga har varit totalt odugliga. Lättja och språklig okunnighet förefaller vara ett villkor för de övriga partierna vid deras rekrytering. En annan sak är att våga ta ställning. Man behöver inte tycka precis som du i alla frågor, men det är inga problem, för en konsekvent politiker kan alltid respekteras. Den som inte vågar ta ställning är okunnig, olämplig och dåligt påläst, har av ren lättja inte informerat sig. Du har rätt i det mesta, fel i en del (enligt mig) men kör en rak linje. Det är demokrati och demokratin vinner alltid. I historien finns dom som inte trodde det, i Tyskland och Japan bland annat, men efter kortsiktiga framgångar så visade dom sig som loosers. Och loosers är även dom i vår kommun som idag tror sig kunna trixa bort demokratin.

  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: