Hem > Brålanda > Affären Brålandabadet är slut!

Affären Brålandabadet är slut!

nyhetEfter gårdagens rättelse av förra veckans rättelse, så fick Vänersborgaren äntligen till det till slut. Det har alltid funnits skriftliga avtal för badet i Brålanda.

Fast det var egentligen inte Vänersborgarens fel att det blev fel… Tidningen fick felaktiga uppgifter från en tjänsteman som borde ha vetat bättre. Det är ju badet i Hallevi som inte har haft några skriftliga avtal…nyckel

Och nu finns det strax ytterligare ett skriftligt avtal i Brålanda!

Idag torsdag fick Annelie reda på att hon ska få arrendera Brålandabadet även i sommar! Om det betyder att kommunen ska byta tillbaka alla lås eller om Annelie får nya nycklar, det återstår att se…

badet_klart

Det satt hårt inne, men tack vare Annelies idoga mailande till kommunhuset och stöttningen från alla ”i bygden” så blir det ”the same procedure as last year”.

Det är bara att gratulera Annelie och alla brålandabor.

Kategorier:Brålanda
 1. Roy Andersson
  10 april, 2014 kl. 07:45

  2014-04-03 vände kommunen igen.

 2. Roy Andersson
  3 april, 2014 kl. 21:12

  Jag säger inte TACK. Jag skulle aldrig ens drömma om att säga tack. Orsaken är att det måste bli ett slut på kommunens negativa särbehandling av Brålandaområdet och trakasserierna. Några exempel: Skolfrågan, där en skola först blev av med all undervisning och därefter formellt nerlagd, fler skolor planerades att läggas ner, fast de största problemen var i helt andra skolor. Gestad har kommunens största utvecklingspotential, men motarbetas långt utanför lagens gränser (jämförelsen med Ursand är skrämmande!). Brålandabadet och Annelie har fått skit och blivit svinaktigt behandlad av kommunen. Barnen och deras familjer är värst drabbade med helt onödiga resor till ett avsevärt sämre alternativ. Listan är längre än så och dessutom är all positiv särbehandling av centralorten till nackdel för övriga kommunen, inklusive Brålandaområdet.
  Till slut blev det rätt i skolfrågan efter en mobilisering som aldrig förr, efter sex (6!!!) segrar via överklagningar så är det på väg att bli rätt i Gestad/Sikhall dvs Brålandaområdet och så har det blivit lite rätt med Brålandabadet, men brålandabarnens simskola?
  En gång är ingen gång, två gånger är en gong-gong. Detta är många gånger. Det är hög tid för det oundvikliga: Ansvar.

 3. 3 april, 2014 kl. 19:31

  Nästan att jag tycker synd om mig. Av någon anledning gäller nämligen Gardesanna för mig i alla väder. Du, Stefan, däremot lär ha skaffat dig ”fribiljett” till Brålandabadet. Fast jag vet att det var inte det du tänkte på med ditt förtjänstfulla bloggande. Gott att läsa, tack.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: